Spacevac

Spacevac ATEX on kehitetty räjähdysherkkien tilojen puhdistukseen

Täydellinen paketti räjähdysherkkien tilojen siivoukseen, varustettu neljällä harjasuukappaleella eri työvaiheille ja 17m käyttösäteellä. Putki- ja letkuhalkaisija 38mm.

Spacevac Indoor 38mm sisätilojen puhdistusmenetelmä

Täydellinen paketti sisätilojen imurointitöiden suorittamiseen, kuten seinien, kattojen, putkien, palkkien, valojen ja alas laskettujen kattojen puhdistukseen. varustettu viidellä harjasuukappaleella eri työvaiheille ja 10m käyttösäteellä. Putki- ja letkuhalkaisija 38mm. Teline- ja nosturivapaa menetelmä, joka lisää turvallisuutta ja työtehoa. Vähintään 50% nopeampi kuin perinteiset menetelmät (nosturi, teline, tikapuut yms.).

Spacevac Outdoor 50/70mm ulkotilojen puhdistusmenetelmä

Täydellinen paketti ulkotilojen siivoukseen, varustettu kolmella terässuukappaleella eri työvaiheille ja jopa 16m käyttösäteellä. Putki- ja letkuhalkaisija 50mm tai 70mm. Hiilikuituputkissa on turvalukitus kaikissa liitoksissa, joka varmistaa turvallisen käytettävyyden, sekä helpon putken jatkamisen ja lyhentämisen. Teline- ja nosturivapaa menetelmä. Työ suoritetaan maan tasolta. Helppo ja nopea käyttää myös ahtaissa paikoissa ja esimerkiksi rinnetonteilla. Imee kaiken lian, myös märän ja maatuneen. Ultrakevyt, ergonominen ja helppo käyttää! 

Spacevac suuttimet

Erilaisia suuttimia Spacevac laitteisiin.