Tecnovap

Steam Box Industrial

Steam Box Industrial on kolmivaihevirtaa käyttävä höyrypesuri. Teho 10,8-36kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, kuumavesihuuhtelu (OWI*), digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari, letkuliitäntä suoraa vedensyöttöä varten. Voidaan liittää myös kolmivaihevirtaa käyttävä märkäimuri. Soveltuu teollisuuden kohteisiin esim. voimalaitokset, laivojen konehuoneet, leipomot, konepajat, öljyjalostamot.

Steam Box Pro

Steam Box Pro on kolmivaihevirtaa käyttävä höyrypesuri. Teho 10,8kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, kuumavesihuuhtelu (OWI*), digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari, letkuliitäntä suoraa vedensyöttöä varten. Voidaan liittää myös märkäimuri. Ammattimaiseen suurten tilojen siivoukseen esim. suurkeittiöt, kylpylät, uimahallit, linja-autot, junat, leipomot. Sopii myös tekstiilipenkkien, sohvien ja sänkyjen pesuun.

Steam Box Mini

Steam Box Mini on markkinoden tehokkain yksivaihevirtaa käyttävä höyrypesuri. Teho 3,6kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, kuumavesihuuhtelu (OWI*), digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari. Voidaan liittää myös märkäimuri. Ammattimaiseen julkisten tilojen siivoukseen esim. keittiöt, ravintolat, hotellit , kylpyhuoneet, WC:t, linja-autot, junat, laivat. Sopii myös tekstiilipenkkien, sohvien ja sänkyjen pesuun.

Junior Star Max

Junior Star Max on tehokas höyrypesuri. Teho 3,6kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, kuumavesihuuhtelu (OWI*), integroitu märkäimuri, digitaalinen paine- ja käyttötuntimittari. Käytetään ammatti siivouksessa esim. kuntosalit, ravintolat, grillit. Sopii myös tekstiilipenkkien, sohvien ja sänkyjen pesuun.

Carmen Super Inox

Carmen Super Inox on tehokas höyrypesuri. 2,4-3,6kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, integroitu märkäimuri ja huuhtelu kuumalla vedellä (OWI*). Käytetään ammatti siivouksessa esim. kuntosalit, ravintolat, grillit. Sopii myös tekstiilipenkkien, sohvien ja sänkyjen pesuun.

Carmen Mini

Carmen Mini on tehokas höyrypesuri. Teho 2,4kW. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Integroitu märkäimu ja huuhtelu kuumalla vedellä (OWI*). Käytetään ammatti siivouksessa esim. kuntosalit, ravintolat, grillit. Sopii myös tekstiilipenkkien, sohvien ja sänkyjen pesuun. Soveltuu myös kotitalouksiin.

Evo 304 D

Evo 304 Detergent on pieni höyrypesuri, jossa on 8 barin paine, 2-tankkijärjestelmä , säiliö pesuaineelle ja elektroninen näyttö, josta näkee paineen, lämpötilan, työtunnit sekä milloin koneesta pitää poistaa kalkki. Teho 2,4kW Käytetään joka päiväisessä siivouksessa esim. grillit, keittiöt, ravintolat, hotellit. Soveltuu myös kotitalouksiin.

Tecnovap suuttimet

Tutustu Tecnovapin suuttimiin.